TastToe Partyservice

Bestellen

Bel ons

Haute cuisine bij u thuis!

Een geheel verzorgd privédiner door TastToe Partyservice

TastToe Partyservice is niet alleen hét adres voor hapjes- en buffetcatering. U kunt ons namelijk ook inschakelen voor een geheel verzorgd privédiner bij u thuis. Krijgt u gasten op bezoek en wilt u een perfect diner op tafel zetten? Of wilt u een romantisch diner voor twee personen met alles erop en eraan? Schakel dan TastToe Partyservice in en krijg de lekkerste gerechten in huis.

Een privédiner van TastToe Partyservice is beschikbaar vanaf twee personen, maar natuurlijk ook mogelijk voor grotere groepen, zoals een familiediner. Wanneer u ons inschakelt voor een privédiner komen wij in uw keuken de lekkerste gerechten bereiden. Wij verzorgen de hele avond voor u, zodat u nergens meer omkijken naar heeft. Zo dekken wij op professionele wijze uw tafel, maar maken we aan het einde van de avond ook alles weer schoon.

De lekkerste gerechten bij u aan de eettafel

Met een privédiner van TastToe Partyservice zijn er verschillende mogelijkheden. Het diner is daardoor beschikbaar voor elk budget. Wij komen al bij u thuis vanaf € 40 per persoon. Natuurlijk kan het diner geheel volgens uw wensen worden samengesteld, waarbij u de gerechten zelf kunt uitkiezen. Ook kunt u bijvoorbeeld kiezen uit een drie- of viergangenmenu, een wijnarrangement en nog veel meer.

Geïnteresseerd in de vele mogelijkheden voor een privédiner? Vul dan het contactformulier of neem telefonisch contact met ons op.