TastToe Partyservice

Bestellen

Bel ons

Haute cuisine op uw bruiloft

Maak de mooiste dag van uw leven compleet met de trouwerijcatering van TastToe Partyservice

Wilt u een onbezorgde trouwdag waarop al uw wensen uitkomen? Schakel dan TastToe Partyservice in en wij nemen al uw zorgen uit handen. Zo kunnen wij u helpen met catering, maar ook met aankleding: u hoeft zich dus geen zorgen te maken over serviesgoed, bestek, tenten, tafels, stoelen en dergelijke. Met TastToe Partyservice heeft u de ideale trouwerijcatering!

Wilt u meer informatie? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en neem contact met ons op.

Geheel volgens uw wensen

Uw trouwdag is de mooiste dag van uw leven. Wij vinden het dan ook belangrijk dat deze dag geheel volgens uw wensen verloopt. TastToe Partyservice zorgt voor een onvergetelijke dag en avond, onder andere met heerlijke hapjes en gerechten. Natuurlijk is dit geheel volgens uw wensen; wilt u een Hollands assortiment met bitterballen of wilt u juist luxe show cooking? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Zoals u het wilt, regelt TastToe Partyservice het. U bent daarbij natuurlijk altijd verzekerd van heerlijke gerechten van topkwaliteit. Dit geldt dus zowel voor ons hapjescatering als onze dinercatering. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Geef ons uw wensen door en wij stellen graag een offerte voor u op.