TastToe Partyservice

Bestellen

Bel ons

Culinaire hoogstandjes

TastToe Partyservice zorgt voor een heerlijk walking dinner

Eén van de specialiteiten van TastToe Partyservice is het walking dinner, ideaal als catering voor uw feest of evenement. Een walking dinner bestaat uit een breed assortiment aan kleinere gerechten die staand of zittend gegeten kunnen worden. Deze gerechtjes zijn stuk voor stuk culinaire hoogstandjes, dus u bent altijd verzekerd van een geslaagde avond!

Het walking dinner van TastToe Partyservice bestaat uit verschillende luxe gerechten van hoogwaardige kwaliteit. Natuurlijk wordt het assortiment helemaal samengesteld volgens uw wensen, waardoor wij voor elk budget een walking dinner kunnen organiseren. De prijzen zijn vanaf € 32,50 per persoon, waarbij u ook kunt kiezen voor een wijnarrangement vanaf € 16,50. Natuurlijk worden de prijzen aangepast op uw wensen.

Divers assortiment met luxe gerechten

U kunt kiezen voor luxere gerechten zoals kreeft, maar ook voor minder luxe gerechten zoals een saté. Onder de vele keuzemogelijkheden vallen onder andere de volgende gerechten:

  • Risotto met paddenstoeltjes 
  • Zeebaars met doperwtencrème 
  • Lamsrack met basilicumjus 
  • Roergebakken gamba met paprikadressing 
  • Gebakken eendenborst met pompoen-coulis 
  • In verse pesto-olie gemarineerde kipspiesjes

U hebt al een walking dinner vanaf vijf gerechten per gezelschap. Voor meer informatie over een walking dinner van TastToe Partyservice kunt u contact met ons opnemen. Vul het contactformulier in of bel naar 085-2081592.